Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

Där mossans ben en gång fanns
Skriker tystnaden ut sitt hat

Stillsamhetens isiga röst bryter vår tystnad
Skriket och gråten har upphört
Då timman är slagen för förändring

Då kommer hon den eviga och lägger oss till ro

Och morgonen gryr igen…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-09 16:14



Bookmark and Share


  cilax VIP
gillar det gothska
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse