Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kopparmynt

Kopparmynt byter ägare
Slaven åtnjuter sin vunna frihet

Mjuk som sammet
Len som siden
Så går tidens hjul runt

En blir fångad
En blir fri
Tills cirkeln sluts igen…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 115 gånger
Publicerad 2013-11-09 16:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Har slaveriet verkligen upphört?
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse