Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ära

Ära
Ära åt lögnaren som sprider sitt gift

Ära
Ära åt den sveklöse som vrider era sinnebilder till vanebilder

Ära
Ära åt den trolöse som viskar förvirring i ert öra

Ära
Ära åt lögnens moder som spinner sin falska väv så sinnrikt kring ert medvetande

NEJ

Ära åt de som uthärdar moder lögn och hennes giftiga barn

Ära åt de som fortsatt strävar trots lögners svek

Ära i de lunder där sanning fortfarande segrar över hörsägen…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-09 16:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ära åt dem som svingar sanningens svärd och kapar hydrans huvuden.
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse