Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat vill men hjärnan vet bättre

Jag vill ställa frågor
Gnälla om att vilja bli sedd
Be om förlåtelse för ingenting
Gråta över småsaker
Känna att någon bryr sig

Men jag vet bättre än så nu




Fri vers av Bitförbit
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-09 17:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kärlek är väl vårt mest grundläggande behov.
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit