Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett halsband gav upphov till denna dikt. Prover som ej är bra med hög ärftlighet för cancer och fortsatt feber. Men orden får mig att ej ge upp.


ÄNGLAR

Änglar-
har vingar på sin rygg
när man ser dom känner
man sig trygg

Änglar-
är de som visar sig
vara ens vänner och som tar sig tid
det känns som att ny energi tar vid

Änglar-
jag känner in det speciella
budskap de har hur de vill oss väl
i både kropp och själ

Änglar-
ett vackert ord
så beskyddande på vår jord

2013-11-09




Fri vers av sajo
Läst 280 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-09 17:55



Bookmark and Share


  Aftonvännen
en ny syn på änglar blir kvar i mig

2013-11-16

  Angela Bohlin VIP
Änglar finns
2013-11-15

  Maria Sundelin VIP
Så sant
Och änglar finns där vi minst anar det
2013-11-15

  axveronika
Härligt! Särskilt om änglavännerna - vad vore man utan dom?
2013-11-10

  anits VIP
Fint och berörande skrivet.
2013-11-10

  ULJO
Så fint skrivet
2013-11-09

    ej medlem längre
Så underbara är dina ord. Kan verkligen känna in vad du menar!
2013-11-09

  Maiah VIP
underbar Ängladikt...
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

sajo