Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag i v.34

jag vill ju gå ner i blåsten,
men vilken tid?
Jag vill ju komma till jobbet
vill inte sitta rastlös här!?
Jag vill ju träffa mina vänner
\"arbetskamrater\"

jag vill ju gå ner till affären
men tänk om det är för tidigt
för tidigt för mig
tänk om jag får stå i kö
utan att träffa mina arbetskamrater
då har jag gått ner i onödan

har jag gått ner i onödan då?

men kan jag verkligen sitta här,
rastlös och irriterad!?
med en katt på en köksstol
och en pappa som mumlar i telefon
med nån ( oväsentlig )
en mamma som ständigt städar ( hela dagen )
men väldigt sällan

och en typiskt vanlig latinolåt
från pappas mobil
ekar emellan dessa väggar
från morgon till kväll

kan jag verkligen sitta här
rastlös och som vanligt
kan jag?

tydligen...





sitter ju fortfarande kvar!!!




Fri vers av Malin Johansson
Läst 288 gånger
Publicerad 2004-08-19 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.