Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelns Minne

Spegelns minne lever än
Dess splitter strötts över ängar

I dess splitter kravlar spökgestalter fram
Andar som är
Andar som var
Andar av sanningen om oss i glömskans reflektion

Vi är
Vi var
Vi kommer att bli sanningen av ett eko som kunde ha blivit något annat

När malm klockan slår sina slag krossas ännu ett minne
Ett minne som vill undslippa sin sanning
Minnet av glömska sluter sig runt oss som en cirkel

Och vi fortsätter leva genom en spegels krossade minnen…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-10 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse