Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt Oss Sova

Natten gömmer sin skugga
Natten gömmer sitt ljus
Natten kommer med försoning

Kom låt oss sova i natt

Dröm min sköne om forna tider
Dröm om det som är
Dröm om det som komma skall

Kom låt oss sova i natt

Sov på bädd av rosor
Sov på bädd av ris
Sov i natt och räds ej mer
Ty jag skall skydda min skatt…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-11 19:07



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Tyckte jättemycket om den här.
Den kändes först inte så mycket för världen men den exploderade i nått jättevackert

/Lars
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse