Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstider

Tiden står still
Hjärtat bultar
Men inte av rädsla eller panik
Mer som förväntan

Våren sjunger ut sin ankomst
Vintern stryker kring kalla vägar

Livet kastar av sig snöns isande mantel

Klär sig i vårens varma strålar
För att möta sommarens prakt…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-11 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse