Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förfluten Framtid

Det förflutnas källare
Är din framtids dörr

Öppna och se vad som väntar dig
Dröm dig bort i evig sång

Trotsa det tomma begär som genomsyrar ditt väsen
Bit för bit rasar din värld
För att byggas om…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-11 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse