Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runkägg

Du jukar emot mig
Tar på mig vid rökrutan.
Jag kan vara syndig,
Tala snuskigt i ditt öra.

Du vet hur du får mig
Talar om mitt könsorgan.
Gnider ditt kön mot mitt
Himlen öppnar sig mot mig.

Jag saknar dig din slyna
Varför försvann du bort?
Dina bröst exploderar när
Jag kommer nära dig.




Fri vers (Fri form) av snej
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-12 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snej
snej