Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strip 4 M3

Känna din kropp kostar.
Men hon dansar alltid gratis.
Hon är trasig men visar
Bara sig naken.

Jag gav pengar, trodde jag
Var feminist.
Trodde jag var en apa
Eller var det du som var
Inburad i ett runt rum med
Luckor som öppnades och
stängdes




Fri vers av snej
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-12 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snej
snej