Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte lätt


när saker och ting ställer sig på sin spets

Nolltolerans

Ska lämna blodprov på jobbet på måndag

och vet om att jag är kraftigt

positiv på brass

Men ingenstans att gå

Ingenstans att fly

Det är här och nu som det gäller

Kommer inte undan

Göra fel eller rätt

Efterspelen kan få sina följder

Inte så kul

Men kanske det är dags att man slutar fly

ifrån sig själv

och gör något vettigt av ens liv istället

Skiter i det här

Säger upp sig och sticker iväg till nästa by

och söker jobb där

Skoja bara

Jag älskar mitt Stockholm

Så jag stannar kvar här och slåss för att få behålla

mitt jobb som städare på tunnelbanan

Får väl lägga ner mitt brass rökande för ett tag

så att jag lämnar ett gäng negativa

blodprov eller pissprov

Kanske det bara gör mig gott efter att jag har

lyckats hålla upp lika länge

Men vad vet jag?!

Röka brass är ju den som är jag!

Ska lämna blodprov på måndag

Spännande

Aldrig någon lugn och ro

Det är inte lätt alla gånger…

Ken Cassel
12/11-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-12 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel