Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogens Hjärta

Ur skogens hjärta hörs en sång
Ur skogens själ stiger myterna fram i disig timma
Söker gåtans svar

Runt dagens slöja
Genom nattens drömmar
Talar de vise om det som komma skall

Evigheten väntar inte på någon då den redan är här
Glömt i ett bleknat leende
Undanstoppat i en ask

Dagen nalkas och natten flyr
Ekot av det som en gång fanns har förirrat sig bort

Stilla dina tårar
Se framåt
Myntet har mer än en sida
Valet är här och nu
Lyssna med ditt hjärta och glöm mig sedan…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-14 18:34



Bookmark and Share


  soalf
Härlig
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse