Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sitter på en blå planet


som flyger fritt fram i universum som en raket

Och vart jag är på väg någonstans är det

ingen som vet

Inte mer än att det här är ett äventyr där det är solen

och jorden som i symbios styr kosan

dit näsan pekar

Och här sitter jag på en blå planet och spanar ut

över vidderna i kosmos

medan jag rekognoserar

Akta er för där kommer visst en stor Asteroid

till komet

Gira!!!

Puh!

Det där var nära ögat...

Jag sitter på en blå planet!

Ken Cassel
16/11-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-16 11:41



Bookmark and Share


  H.C.B
När du ändå sitter där i kosmos på en blå kula. Med oändlighetens möjligheter.... hur kommer det sig att du endast meddelar oss vanliga dödliga "Gira!!!" kan du inte trolla bort komethelvettet eller åtminstånne giva oss en inblick i hur universum funkar då du, vad jag tror, har större ögon och öron än hubble.. =)

Aj fan

jag

glömmde

att

man måste

skriva

på så här vis

skriv mera

du

bra

k

.
2013-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel