Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens Dotter

Mörka skyar stör vår frid
Molnen tätnar
Regnet faller

När dimman lättar
Gryr vår dag
Sakta börjar näktergalen sjunga

En sorgsen lovsång till det liv som varit

Bäckens porlande källor
Söker genom skogsgläntan

Söker vad
En väg till gömda källor
En väg till dolda gläntor

Afton blir till natt

Stjärnors glans syns på bäckens yta
Och Månens dotter kammar sitt silverne hår i vattnets spegel…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-16 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse