Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dårens Färd

Sökande
Famlande
Snubblande
Så irrar dåren sig fram genom skogen av evig sömn

Drömmande
Sovande
Gäckande
Kommer du att vara tills världens skönhet ses genom livets spegel

Skrikande
Svärande
Gråtande
Krigets fasor fortsätter

Du slåss mot spöken från det förgångna
När den verkliga fienden är du själv

Vandra genom dödens dal
Följ den mörka himlen
För att nå den safirblå källan av liv

Låt ditt hjärta dansa genom sorgen
Låt hjärtat nå de under som skriker av kärlek
Låt tankarna vandra genom vishetens salar

Sök efter ditt försvunna jag
Sök sanningen i själens djup
Sök efter hopp om återfödelse…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-17 13:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Dåren är den som gräver i sig själv och som säger att det inte finns någon Gud.
2013-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse