Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1, Engelska är originalet jag skrev för något år sedan plus ett försök till översättning. 2, Detta är en mors ord till sitt barn, en genuin mänsklig känsla.


Darkest Hour/Mörkrets Timma

In your darkest hour
I´ll be there
To guide and support you

For every Tear you cry
I´ll be there
To comfort and hold you

When your path gets rough and thorny
I´ll be there
To hold your hand and release you from pain

When the night howls of horror
I´ll be there
To whisper words of safety in your ear

For every doubt and every fear
For every hurt and every tear
I´ll always be there...


**************************************************************


När mörkret skymmer dit ögas ljus
Finns jag hos dig
För att leda dig till en trygg famn

För varje tår du fäller
Finns jag hos dig
För att trösta och hålla dig

När din väg blir gropig och fylld med törne
Finns jag hos dig
För att hålla din hand och föra dig bort från smärtans väg

När nattens väsen ylar ut sin ångest och skräck
Finns jag hos dig
För att viska tröstens ord tills dagen gryr

För varje tvivel och varje rädsla
För varje smärta och varje tår
Kommer jag alltid finnas där...




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-17 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse