Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strävan

Vi vaggas till ro av höstens sång
Vandra genom vinterns salar
Väcks av vårens strålar
Skrattar i sommarens värme

I en värld av glömska
Stiger ljuset fram igen
Hungrigt på livet
Hungrigt på minnen

Stormen lägger sig till vila
Regnet har slutat falla
Allt är så tyst
Allt är så lugnt

Vi strävar efter förening
Vi söker tröst när timman är sen
Vi döljer vår längtan

Vi väver vår dröm
Och drömmer den igen

För när stjärnorna faller ber man en stilla bön och gör en önskan
När någon fäller sina tårar vaknar själen
När dessa två möts skapas längtan
I en tid av förvirring
När två hjärtan möts…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 107 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-18 17:07



Bookmark and Share


    vallmofrö
Otroligt välskriven och riktigt bra,

på första gången på länge blir jag berörd av vad jag läser.

Tack!
2013-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse