Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats Begär

Trippa fram lätt på tå
Elden slukar er två

Ni dalar ner mot okänd mark
Sökande
Längtande
Efter varandra

En gyllene länk skapas då ögon möts
Tiden står still
Och ni vet

Vet vem som är vem
Var kraften kom ifrån

Skapade i två former
Stöpta i en
Så hittar ni hem

Glöd blir till flamma
Flamma blir till eld
Tröttheten sänker sig
Men begäret finns kvar

Ni törstar efter morgondagens nektar
Söt
Ljuvlig
Välsmakande

Tyst och se
Där ute finns kärlet
Liggandes på havets botten
Gömt i bergens djup
Gnistrande bland stjärnors strålglans…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 101 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-18 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse