Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marionett

Dansa min marionett
Dansa för mig när jag drar i dina trådar
Ryckigt och knyckigt tar du dina steg

Dansa för din mästare
Dansa över blommande ängar och över isande slätter

Dansa min älskade
Dansa för livet och kärlekens gång

Låt mina trådar dra dig nära
Binda dig vid mig när mörkrets skrämmande tystnad kryper nära…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-19 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse