Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargöga

Jag dansar mot två poler
Men stöts bort av en
Här dövas min rädsla
Och en ny dag gryr

Aspens löv spelar i vinden
Här i lugnets famn surrar biet lojt

Här finns frid
Här finns vi
Här värmer solen oss

Under vargens vakande öga
Har jag hittat hem

Gömt i rosens blad
Smygande i sommarens skog
Viskar det mitt namn


Nu
Sen

Här finns jaget
Här finns det förflutna
Här finns skuggan av mig…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-19 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse