Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden strax innan livet slår till.

 

 

En ljuvligt vakuumtyst sekund
Ett fall av svårtolkad karaktär
Sekunden då alla står still och ser på
Sekunden innan alla gapar och svär
Mitt i det gråa kaoset finns lugnet
Svävande blått och alltid där
Det är vad vi hoppas och ber om
På nätterna när vi vrider oss i misär
Sekunden innan vi vaknar upp
Innan medvetandet vet var vi är
När vi faller handlöst till livet igen
Tänker samma vanliga tanke - ska det vara såhär?




Fri vers av Bitförbit
Läst 368 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2013-11-20 00:22



Bookmark and Share


  Connie
Den är så bra. Mycket träffande, precis så här är det!
2014-08-01

  Maria Sundelin VIP
Igenkännande
2013-11-24

  queenia
precis så här är det. Bra beskrivet.
2013-11-20

  Robert Jonsson VIP
Tyckte mycket om denna, den träffade mig.
2013-11-20

    skamfilad VIP
Åh, träffande!
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit