Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~energitjuv~

likt malen de söka sig till ljuset

 

För att få ljuset förtära

Har du otur livnär dom sig av din kraft

Håller sig alldeles för nära

Så tunga stegen blir plötsligt

Natten får en mörkare ton

Så ledsamt det plötsligt blir 

Trots av sol sjungande dagar

 

Se upp vampyrerna jagar

Utan moral utan lagar

Gör ej skillnad på folk och folk

 

Dölj ljuset i ditt inre,försvara med hull och hår

Kanske du då styrkan behålla ett tag till får

Skäms inte för ljus och glädje,skratta högt och gott

För det finns inget de mer avskyr än att du har det de inte fått




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-20 16:05



Bookmark and Share


    Albin Teorb
nåt som man måste vara på sin vakt efter!

texten själv gillar jag mycket.
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~