Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskraft

I eoner har havets botten varit mitt hem
En trygg hamn att leva och frodas i
Men allt har ändrats

Jag ligger på en strand
Dess svarta sand suger upp min livskraft
Kväver mig sakta till döds

Krafterna tynar
Varje andetag en pina

Regnet faller
Åskan mullrar vid horisonten

Nya krafter väcks
Krossar varje tvivel
Fyller lungorna med luft

Låter mig fortsätta min färd…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-20 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse