Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnfall

Stjärnstoff väver dina drömmar
Din framtid
Det förflutnas stängda fönster

Skåda det den stjärnbeströdda himlen berättar
Dess historia om människosläktets innersta rädsla

Förundra stjärnans mod
Att fortsätta sin strävan över himla valvet
För att vid slutet lysa starkare
Likt själens sista flämtande försök att trotsa dödens makt

En stjärneld som sakta dalar ner i ett klingande jubel
Över att en gång fått röra ett mänskligt hjärta…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-21 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse