Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker på dig. Har kämpigt själv och blir mer op för mig men måste hämta nya krafter äggstockscancer vet ej om spridd... mycket prover just nu.


s och t-text till Anits

Styrkekramar

sänds

skriftligen

Stina

Tulpanhälsningar

till

tänkvärd

textskapare

tillfrisknandeönskningar

131123




Fri vers av sajo
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-23 15:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint och ömt;)
2013-11-29

  anits VIP
Tack, dina ord värmer!

jag önskar dig det samma!
2013-11-25

  Minkki VIP
tillfrisknandeönskningar till er bägge
2013-11-23

    ej medlem längre
ömt, och vackert skrivet!
Må Gud, vila sina händer
över Er!!
2013-11-23
  > Nästa text
< Föregående

sajo