Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De enda jag verkligen hatar


Tiggare och min fd vän och Jimmie Å

Mest för att procera berättade jag att
Jag ger pengar till tiggare
Och fick höra hur dum jag är
Att de redan har en massa pengar
Och att de bara blir fler här om vi uppmuntrar dem
Att de flesta är kriminella romer
Att de tillhör ligor
Att deras hemländer borde hjälpa dem
Att det i varje fall är för stor invandring
Att våra (ariska) barn kan råka illa ut i skolan
Etc...
Men att "jag röstar ju inte på Sverigedemokraterna"

Jag svarade att "det borde du göra, det är ärligare"
Borde lagt till vad jag tänkte
Att "du är ett korkat djävla as som bara tänker på dig själv"
Att "världen vore ett bättre ställe om Du och Jimmie inte fanns"

Men för husfridens skull gjorde jag inte det
Det var ju dumt




Fri vers av Tarras
Läst 260 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-23 20:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
träffande text som jag älskade att läsa
och ja diktjaget borde ha sagt det hen tänkte
det är hög tid tala klartext
det gör dom som har fel
varför håller de som har rätt tyst??
2014-05-26

    ryttarinnan
man kan inte passera förbi en behövande och låtsas som ingenting..världen är inte snäll
2014-05-26

  Tarras
Jimmie tycker att ariska tiggare är ok, men bara ariska!
2013-11-24

  Almagrundet
De som lätt framhåller att tiggarna är kriminella romer, bulgarer etc verkar alltid häpnadsväckande döva och blinda för de tiggare som har utpräglad stockholms-, göteborgs- eller malmödialekt (eller någon annan typisk svensk dialekt beroende på var man nu råkar befinna sig i en tiggares närhet). Men denna perception skulle väl störa vederbörandes världsbild.
2013-11-24

  Nanna X
ja det var dumt
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras