Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla är vi fångar i våra egna kroppar

Bäst att vi är rädda om den om vi nu vill få oss
ett långt liv
Annars är det bara till och ös
Party Party...

Ken Cassel
23/11-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-23 23:36



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Japp du har så rätt.
Jag är snorig + hostar
Som åsnan låter..... BLÄÄÄÄ!
:):):):):)
Men kroppen ligger på sägen och vilar. Medans fingrarna dansar över tangenterna.. KRAM :)
2013-11-24

  Ninananonia VIP
Absolut… :)
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel