Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimmans Bakgator

Dimslöjor så lätta stryker längs hemsökta gator

Dämpar allt ljud
Döljer det osedda

Vålnader släpar sig fram
Jämrar för varje steg

Hungrar efter de mörka själar dimman omfamnar

”Kom kom kom”
Lockar Draugen med ihålig stämma
Ingen snärjs i deras förruttnade garn
Dimman tar allt

Dimmans slöjor är det enda som girigt äter på dessa hemsökta gator…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-25 19:05



Bookmark and Share


  b.c.
cool.. och titeln är jättefin
2013-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse