Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* Orginal ** Översättning (försök) av orginal


Star Of My Love/Min Älskades Stjärna

*
The love of my life is the star in my darkest hour
Leading me whit the voice of the morning wind
Brightening my day whit a sunny smile
When darkness clouds my eyes I know you will guide my step
From this day and forward I will always love my golden fool...






**
I mörkret strålar min älskades stjärna klar
Lockar mig med morgonens röst
Förgyller min dag med sitt underbara leende
När skymningen sänker sig åter över mina ögon så vet jag att din närhet leder mina steg
Nu och för evigt kommer jag att älska denna gyllene narr...




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-25 19:37



Bookmark and Share


  Elisabeth H
Vackert.
2013-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse