Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tafatt Med Tiden

Springer runt i en cirkel
En klocka utan visare

Öka farten
Måste hinna

Ser mig själv springa förbi
”Hallå var inte det där jag!”

Sluta tänka
Öka farten

Cirkeln sluter sig
”AJ!”

Kolliderade med mig själv…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-26 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse