Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där sikten är ljus

Gatorna är kalla, du halkar på isen. Du vänder dig om och ser hon som en gång höll ditt hjärta i sin hand. Hon är inte ensam, någon värmer henne i mörkret. Du skulle ge upp allt för att vara den som värmer, men nu är det inte så. Det är inte svårt att gråta, men nu finns inga tårar kvar. Du böjer huvudet och försvinner upp i skyn, kanske finns det något klarare, där sikten är ljus.




Fri vers av April skies
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-27 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies