Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet borde vara mera Rock'n roll


Åtrån till livet




Tänker tillbaka

dunket i ryggen
armen utanför fönstret
Doften av wunder-baum som

blandas med Frihet

Vägen ligger framför mig
och musiken blandar sig med

mitt blod

Jag äger mitt liv
det ligger framför mina fötter
bara att våga ta steget

Trycker sakta ner gaspedalen
och låter farten öka
samtidigt som lugnet

sprider sig

Vart jag körde av vid fel avfart
minns jag inte längre
bara att jag nu kan se den gamla vägen

i backspegeln



Idag fyller musiken mina ådror
liksom åtrån till livet
Jag ber till livet att det återigen ska ge mig den


orgasm jag behöver för att


orka leva...



Helena 2013-11-29











Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 318 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-11-29 15:21



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Här rockar texten! Häftigt!
2014-01-22

  anits VIP
Så fint och känslosamt skrivet.
2013-12-06

  Åse Tropp VIP
Du lyckas förmedla känsla i din starka berättelse.

2013-12-04

  Maria Sundelin VIP
Du kommer hitta tillbaka igen
2013-11-30

  stig wikman
VACKERT
HELENA.
Maby you are
back på
banan igen.

KRAMÅAPPLÅD
TILL DEJ.
2013-11-29

  anathema VIP
Håller verkligen med om ingressen, mer rock'n roll, mindre sorgsen blues i livet vore skönt. Härlig frihetstext också.
2013-11-29

  Carl Mikael Fäldt
Förlåt!?
Men du har ju skrivit ned din orgasm-din hyllning till livet-bra dessutom!

Fantastiskt gripande text om önskan att leva.

BOKMÄRKER
2013-11-29

    ej medlem längre
Berörande stark text, men ändå ett hopp.
Och orgasmen kommer...
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW