Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Källan

Bland bergets skrevor finns en källa
En källa av kärlek
En källa av längtan

I dalens mitt bor nymfer av drömmar
Drömmar av hopp
Drömmar av glömska

Kom och se vad naturen kan ge
I prakt
I skönhet
I harmoni

Se dess helhet

Kom min käre
Låt oss kravla ur detta kadaver av ensamhet
Och fyllas av triumfens vågspel

Drar djupa andetag
Av frihetens sötma

Ty skönheten finns
Men enbart i betraktarens ögon…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-29 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse