Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för ett ögonblick..




och hon vände sig om

i riktning mot där han suttit

då hon passerat



med längtan i bröstet

och med hoppet

bultandes innanför tinningarna



bara en snabb blick

och de skulle mötas



men han var borta

han visste inte vem hon var




Övriga genrer av Deddis
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-03-13 20:38



Bookmark and Share


  Markattan
Väl fångad ögonblicksbild med all den både förväntan och besvikelse ett ögonblick kan innebära.
2006-03-28

  Lindansaren
Detta påminner mig om.....
Klassträff - 15-årsjubileum - jag dansade med HONOM - berättade om min kärlek för honom, på den tiden - han visste inget, hade aldrig haft en aning - all min kärlek hade han i 3 långa och obemärkta år.

Smärtan går över. Livet är märkvärdigt.
2006-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Deddis
Deddis