Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu är jag ingen.


Jag önskar mig en smärtfri diagnos,

och en radhusstädad ångest.

Jag vill ha en hand som river mina bröst

och inga pauser däremellan.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-06 20:24



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Alltså dina små mästerverk

De är briljanta

'''''''''''''''''''''''''''
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja