Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man lånar ut någonting


så får man ju hoppas att vederbörande inte

glömmer bort adressen..

Ken Cassel
6/12-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-06 21:22



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Eller så skickar man en inbjudan
till årets julfirande
med en stilla försynt önskelistaöver de saker som lånats ut ...

- Fördelarna är ju rätt diversifierade
då din inbjudan blir lite av en fri
lunch för den som lånat av dig
samtidigt som den får gemenskap
i juletid utan att behöva köpa några julklappar ...
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel