Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

R. I. P. Mandela


Du var en bra gubbe

Och att leva tills man är nittiofem år gammal

är inget dåligt facit

Så trots dina tjugofem år i fängelset fick du till slut

din upprättelse och ett ganska

så händelserikt liv

Grattis

Men ha det så bra nu och vila i frid

Allt gott till dig…

Ken Cassel
6/12-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-06 22:05



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
R.I.P Mandela.
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel