Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göm mig den som kan

Vill du gömma mig
i din säng
där jag kan känna trygghetens
värme
skina mot min kropp
trycka sig mot mitt bröst
och suga onskan ur
min plågade kropp?


Nej sa du
för du visste redan
att det var för sent
nånting faller i glömska, sa du
och log mot mig när
mörkret tog sitt fäste i min kropp,
















Övriga genrer av Deddis
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-03-14 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deddis
Deddis