Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna tills du får gå.



Ditt telefonnummer

på min hand

rinner av under kökskranens lagom ljumna vatten.

Sjuor

tvåor

och maskara.

Så låter jag dig röra vid min vita höft

darrhänt.

Imorgon

är minnet av nu

inget.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-08 17:29



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Fattar du inte att jag har annat att göra i mitt liv än att läsa dina texter!?
Jag kom in här och hittar inte ut! Som en klyscha, är man vilse tillräckligt länge känner man sig som hemma. Jag är hemma i din värld och är glad att jag får lov att läsa. Tack.
2013-12-09

    skamfilad VIP
Håller med människorna nedan. Väldigt starkt och snyggt.
2013-12-08

  Teresia Ridell
Stark känsla i dina ord...
2013-12-08

  Katinka VIP
Väldigt bra text.
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja