Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad är det bästa ljudet du äger.



Vi älskar alltid i ficklampssken

för jag vägrar se

hur äckligt nära mig du ligger.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-09 00:23



Bookmark and Share


    Tollwut
Wow!
2013-12-12

  Moa Martinsson
Grymt!
2013-12-09

    Lars Gullberg
Du har en megafon för kampen för förändring. Du har ett språk som för en talan. Den är rå rak pch ren utan några skrupler. Tror du skrämmer många. Det tycker jag i så fall hemskt mycket om

du är häftig Maria.

stor kram / L
2013-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja