Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönheten och odjuret


När odjuret mötte på skönheten för första gången

kunde han inte låta bli att börja tänka

riktigt snuskiga tankar

För hon var ju bara för vacker


När skönheten mötte på odjuret för första gången

kunde hon inte låta bli att läsa av

hans riktigt snuskiga tankar

Vilket fick det att börja pirra inom henne

Så hon var inte sen att skrida till handling

när hon bara slet tag i odjuret

och släpade in honom bland buskarna

där han fick sätta på henne hårt

Ödmjukt men hårt

Och det medan hon tänkte

Vilket odjur jag är…

Ken Cassel
9/12-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-09 13:51



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
rolig lek med ord
2013-12-10

  ResenärGenomLivet
Ungefär som "i de lugnaste vattnen går de största fiskarna"...man kan aldrig veta...:-))
2013-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel