Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du älskar mig,du vet bara inte om det.


Som när jag draperade din nakna kropp

i biktbåsets sammetskullisser

och smekte dig röd.


Då grät du inte.


Eller som när jag tillät dig ligga på min arm

medans jag karvade i dig med en brevkniv.

Då grät du inte.


Så varför kvider du nu

skriker och bär dig åt

när jag säger att jag vill vara din

föralltid.

















Fri vers av Maria Natasja
Läst 240 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-10 21:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i känslan!
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja