Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i månsken

 

 

natt över huden;

 

jag lyssnade när du sa

 

om ditt frusna hav

hur vi bryter inifrån

 

himlens isyta

 

för att se stjärnor falla

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-11 03:23



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vacker tanke, fin musik
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

in effigie VIP