Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lavinfara


sprickor i stenen

fasaden som rämnar

en dörr med en skylt:

"lavinfara!"

obönhörligen

föses hon mot den

ett ärr går upp

i samma stund

som ögonen




Fri vers (Fri form) av Wilkans
Läst 483 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2013-12-12 23:23



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Att hinna få "upp ögonen" innan det är för sent!Här tenderar det nedåt!
Insikt,förhållande,bedömning och evigt!
Fyndigt skriven och som ger tankar!
Hur gick det sen då?!

2014-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Wilkans
Wilkans