Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Home Sweet Home


Borta bra men hemma bäst

Borta på rehab försökte dom hjärntvätta mig

Tolvstegsprogrammet

Mådde pest

Hade inget annat val än att åka hem igen

Det passade inte mig

Resten är historia och jag är hemma igen

till verkligheten där jag trivs bäst

Får kämpa mot drogerna på hemmaplan i stället

vilket kanske inte blir så lätt

Men det är ju här som mina problem finns

och inte långt borta på rehab…

Home Sweet Home

Planerar nu att gå och lämna urinprov fem dagar

i veckan istället för rehab för att bevisa

för mig själv

att jag kan lägga ner

Har varit drogfri i fem dagar nu

Tänker hålla mig drogfri fem dagar till

och sen fem dagar till

och sen fem dagar till och så vidare

Blev tillräckligt skrämd av det där

tolvstegsprogrammet

Aldrig mer....

Ken Cassel
13/12-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 149 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-13 13:21



Bookmark and Share


  poesi pplot
Minnesota- och 12-stegsprogram gör mer skada än nytta för vissa. Fasikens, vad synd att det sket sig. Kämpa på.
Ha! Bisarrt att snabbspola ditt liv de senaste veckorna genom läsning av dina texter.
Önskar dig en fin Luciahelg.
2013-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel