Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glitterflicka

Sen svart natt
Där igenom
Flyter ån stilla
glittrande i månljus

Briljant

Frosten har ännu ej stulit dess glans
Med sina sylvassa skärvor

Men snart
Snart kommer den

Tar upp plats
Yta
Glitter
Tystnad

Tar emot snötäcket som sakta sveper ner mot den hårda
Kalla ytan

Ge mig mitt glitter
För i natt lyser jag i månskenet




Fri vers av Sis
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-15 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sis
Sis