Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inombords finns jag om du vill ha mig.


Jag har tio

knappar i blusen

den jag stal för att bli din

fem av dem

är dina

att smeka upp

resten är till för att

hålla mig fången.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-17 00:13



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Riktigt dj... vass.
2013-12-18

  SatansSon VIP
ordkonst på hög nivå.
2013-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja