Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvant tekniken


Med kvant tekniken så kan man snart

stråla upp sig själv

till månen

då den kan bryta ner ens kropp i molekyler

på jorden

och bygga upp den igen på månen

Idiotsäkert!

Tekniken går framåt

Stråla upp mig, Spock…

Ken Cassel
17/12-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-17 10:42



Bookmark and Share


  maria kide
kvantfysiken är som tusen och en natt. Makalöst spännande!
2013-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel